Praktische informatie & Kosten

Op deze pagina lees je waar je Regenboogyoga kunt vinden, wat de lessen kosten en hoe je je op een les voorbereidt.

Leslocatie

Ik geef mijn lessen in een ruime, lichte studio aan huis vlak buiten Wagenborgen (gemeente Delfzijl), ongeveer een half uur rijden vanaf Groningen. Je vindt Regenboogyoga op Familie Bronsweg 62 in Wagenborgen.

Ook geef ik heerlijke Reiki behandelingen van ongeveer 45 minuten voor ontspanning, herstel en al wat goed voor jou is. Het is niet mijn energie die ik geef, ik ben een doorgeefluik van deze liefdevolle energie. We beginnen met korte kennismaking en dan mag je komen liggen op de behandeltafel, heerlijk onder een dekentje. na de behandeling van ongeveer 3 kwartier sluiten we af met een kopje thee. In 1989 ben ik in aanraking gekomen met Reiki en ik vond het direct heerlijk! Mijn Reiki 2 heb ik gedaan in 1990 en in 2023 heb ik mijn opleiding tot Reiki leraar afgesloten. De Reiki cursussen geef ik ook in mijn studio.

Kosten

Voor de yoga werk ik met een strippenkaartensysteem. Hierbij betaal je € 8,50 per les. Je kunt kiezen tussen een kaart voor vijf of tien lessen. De Restorative lessen die ik af en toe geef kun je los volgen, de kosten daarvoor bedragen € 17,50 per les , die kun je contant betalen of aan mij overmaken. Regulier lesgeld voor de wekelijkse Hatha lessen graag overmaken naar mijn rekening: NL64SNSB0956093280.

De Reiki behandelingen kosten € 40,00 en kun je contant betalen of aan mij overmaken. Voor de Reiki cursussen die of een hele dag of 2 halve dagen duren vraag ik € 135,00 voor de Reiki 1 cursus en € 175,00 voor de Reiki 2 cursus.

Wil je een keer met een paar mensen op een ochtend of middag een leuke yoga workshop, bijvoorbeeld eerst speelse Hatha yoga en daarna wat ontspannende houdingen met dekens en kussens (Restorative) stuur mij dan een berichtje. De kosten zijn € 15,00 per persoon, groepsgrootte minimaal 3 mensen. De workshop duurt 2 uur, dat is inclusief een kopje thee.

Wil je eerst kijken of Regenboogyoga bij je past? Neem contact met me op voor een gratis proefles.

 

 

Wat neem ik mee?

Materiaal, zoals yogamatten en dekens voor ontspanning na de les, is aanwezig. Je hoeft alleen comfortabele sportkleding en sokken mee te nemen. Het kan fijn zijn om laagjes te dragen, zodat je iets uit kan trekken als je het warm krijgt. Sportschoenen hoef je niet mee te nemen. De oefeningen doen we op blote voeten, maar bij de ontspanning achteraf is het fijner om sokken te dragen. Mijn advies is om voor de yogales niet of licht te eten en te drinken. Dit is voor jezelf fijner tijdens de oefeningen. Voor de Reikibehandelingen en de cursussen hoef je niets mee te nemen. Makkelijke kleding dragen is fijn.