Praktische informatie & Kosten

Op deze pagina lees je waar je Regenboogyoga kunt vinden, wat de lessen kosten en hoe je je op een les voorbereidt.

Leslocatie

Ik geef mijn lessen in een ruime, lichte studio aan huis vlak buiten Wagenborgen (gemeente Delfzijl), ongeveer een half uur rijden vanaf Groningen. Je vindt Regenboogyoga op Familie Bronsweg 62 in Wagenborgen.

Bij mooi weer is er de mogelijkheid om de les naar buiten te verplaatsen. Dit overleg ik altijd eerst met de groep. We gaan alleen naar buiten als iedereen dit wil. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich comfortabel voelt in de omgeving van de les.

Kosten

Ik werk met een strippenkaartensysteem. Hierbij betaal je € 8,50 per les. Je kunt kiezen tussen een kaart voor vijf of tien lessen. De Restorative lessen die ik af en toe geef kun je los volgen, de kosten daarvoor bedragen € 10,- per les (vanaf 1 oktober 2022 € 12,50), die kun je contant betalen. Regulier lesgeld voor de wekelijkse Hatha lessen graag overmaken naar mijn rekening: NL64SNSB0956093280.

Wil je een keer met een paar mensen op een ochtend of middag een leuke yoga workshop, bijvoorbeeld eerst speelse Hatha yoga en daarna wat ontspannende houdingen met dekens en kussens (Restorative) stuur mij dan een berichtje. De kosten zijn EUR 15,00 per persoon, groepsgrootte minimaal 3 mensen. De workshop duurt 2 uur, dat is inclusief een kopje thee.

Wil je eerst kijken of Regenboogyoga bij je past? Neem contact met me op voor een gratis proefles.

Ik vind het belangrijk dat iedereen die dit wil yogalessen kan volgen. Ook mensen met bijvoorbeeld een laag inkomen. Neem daarom contact met me op als het lesgeld een probleem voor jou vormt. Samen kunnen we iets regelen.

 

Wat neem ik mee?

Materiaal, zoals yogamatten en dekens voor ontspanning na de les, is aanwezig. Je hoeft alleen comfortabele sportkleding en sokken mee te nemen. Het kan fijn zijn om laagjes te dragen, zodat je iets uit kan trekken als je het warm krijgt. Sportschoenen hoef je niet mee te nemen. De oefeningen doen we op blote voeten, maar bij de ontspanning achteraf is het fijner om sokken te dragen. Mijn advies is om voor de yogales niet of licht te eten en te drinken. Dit is voor jezelf fijner tijdens de oefeningen.