Lessen

Je kunt bij Regenboogyoga terecht voor speelse Hatha yoga op ieder niveau en voor Reiki cursussen 1 en 2, en voor Reikibehandelingen. Mijn yogalessen geef ik in kleine groepen van maximaal zes mensen, zodat ik genoeg aandacht kan besteden aan elke leerling. De Reiki cursussen geef ik aan 1 of aan 2 mensen . Voor de yoga maakt niet uit op welk niveau je je bevindt. Het is ook niet nodig om van jezelf al lenig te zijn. Yoga bouw je op, in je eigen tempo en binnen je grenzen. De lenigheid komt vanzelf, en zo niet, dan maakt dat niets uit. Ontspanning en lekker bewegen staan altijd voorop.

Yogales op ieder niveau

Bij de voorbereiding van mijn lessen houd ik rekening met de verschillende niveaus van de leerlingen en kies ik oefeningen die vrijheid tot variëren bieden. Ik bied hierbij altijd verschillende opties, zodat er voor iedereen genoeg uitdaging is. De lessen die ik geef, zijn daarom geschikt voor zowel beginnende als gevorderde yogi’s. Kom een keer langs en ervaar zelf wat yoga voor jou kan doen!

Lesinhoud

De lessen worden binnen gegeven in een ruime studio net buiten Wagenborgen (Delfzijl). Ook de Reiki cursussen en behandelingen geef ik in deze studio, dan staat er een prettige massagetafel en hebben we de ruimte voor een kopje thee na de behandeling.

De yoga lessen bestaan uit een warming up gevolgd door een aantal oefeningen (asana’s) met tussendoor rustmomenten. We wisselen af tussen inspannende oefeningen en ontspannende oefeningen. Niet alleen het opbouwen van flexibiliteit, maar ook het opbouwen van kracht komen aan bod. Dit doe je binnen je eigen mogelijkheden en op je eigen tempo.

Na de laatste asana doen we een eindontspanning. Hierbij liggen we een tijdje met een deken en oogkussentje. Dit is belangrijk om een les goed af te sluiten.

De Reiki cursussen duren 1 hele dag of 2 halve dagen en zijn inclusief een lunch.

Proeflessen

Wil je gratis een vrijblijvende proefles volgen of meer informatie? Op de contactpagina vind je hoe je mij kunt bereiken.