Lessen

Je kunt bij Regenboogyoga terecht voor speelse Hatha yoga op ieder niveau. Ik geef mijn yogalessen in kleine groepen van maximaal zeven mensen, zodat ik genoeg aandacht kan besteden aan elke leerling. Het maakt niet uit op welk niveau je je bevindt. Het is ook niet nodig om van jezelf al lenig te zijn. Yoga bouw je op, in je eigen tempo en binnen je grenzen. De lenigheid komt vanzelf, en zo niet, dan maakt dat niets uit. Ontspanning en lekker bewegen staan altijd voorop.

Yogales op ieder niveau

Bij de voorbereiding van mijn lessen houd ik rekening met de verschillende niveaus van de leerlingen en kies ik oefeningen die vrijheid tot variëren bieden. Ik bied hierbij altijd verschillende opties, zodat er voor iedereen genoeg uitdaging is. De lessen die ik geef, zijn daarom geschikt voor zowel beginnende als gevorderde yogi’s. Kom een keer langs en ervaar zelf wat yoga voor jou kan doen!

Lesinhoud

In principe worden de lessen binnen gegeven in een ruime studio net buiten Wagenborgen (Delfzijl), maar bij mooi weer is er de mogelijkheid om naar buiten te gaan. De yogales vindt dan plaats in de tuin. Dit doen we alleen als iedereen dit wil. Een ontspannen sfeer staat bij Regenboogyoga voorop. Mijn motto is dan ook “niets moet, alles mag”.

De lessen bestaan uit een warming up gevolgd door een aantal oefeningen (asana’s) met tussendoor rustmomenten. We wisselen af tussen inspannende oefeningen en ontspannende oefeningen. Niet alleen het opbouwen van flexibiliteit, maar ook het opbouwen van kracht komen aan bod. Dit doe je binnen je eigen mogelijkheden en op je eigen tempo.

Na de laatste asana doen we een eindontspanning. Hierbij liggen we een tijdje met een deken en oogkussentje. Dit is belangrijk om een les goed af te sluiten.

Proeflessen

Wil je gratis een vrijblijvende proefles volgen of meer informatie? Op de contactpagina vind je hoe je mij kunt bereiken.